Buurtklus: de 100 gepasseerd!

SWB 04-06-2015-878

Brummen. Het was bij aanvang geen doel op zich, maar…………Buurtklus heeft afgelopen week de 100ste Een leuk feit dat het vermelden waard is. Het geeft namelijk aan dat er in de gemeente Brummen nog voldoende mensen zijn die naar de medemens omkijken en graag een handje meehelpen.

Buurtklus is een centraal punt waar mensen uit de gemeente Brummen terecht kunnen voor het doorgeven van kleine klussen in huis of tuin. Het gaat om mensen met een beperkt inkomen die zelf de klus niet kunnen klaren en die geen familie/vrienden/buren hebben die de klus kunnen doen.

Het gaat om kleine klussen.

Buurtklus is opgericht door Stichting Welzijn Brummen, Riwis Zorg & Welzijn en Philadelphia en vanaf januari 2015 actief met klussen. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en deelnemers van deze organisaties.

Gezien de verwachte toename in het aantal klussen is Buurtklus nog op zoek naar mensen die willen helpen bij tuinonderhoud, klussen binnen of mensen die een kleine boodschap voor een dorpsgenoot willen doen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Stichting Welzijn Brummen.

Klusopdrachten kunnen telefonisch worden doorgegeven (06 41076236) of via de website van Buurtklus www.buurt-klus.nl