Buurtklus officieel geopend

BUURTKLUS OFFICIEEL GEOPEND

Alhoewel Buurtklus al enkele maande operationeel is, was Buurtklus nog nooit officieel gepresenteerd aan de buitenwereld. Vrijdag 1 mei vond de officiële opening plaats met aanwezigheid van belangstellenden en vrijwilligers. Na het openingswoord van Joost van Nieuwland van Philadelphia onthulden enkele vrijwilligers de pas aangeschafte materialen die dankzij fondsen en sponsoren zijn aangeschaft. Materialen die er voor zorgen dat de vrijwilligers van Buurtklus veilig en duurzaam hun werk kunnen doen. Vrijwilligers stonden belangstellenden te woord en de jongeren van Talenthouse verzorgenden de catering met drankjes en heerlijke zelfgemaakte hapjes.

Wat is Buurtklus?

Buurtklus is een centraal punt waar mensen uit de gemeente Brummen terecht kunnen voor kleine klussen in huis of tuin. Dit punt is opgericht door de organisaties: SWB, Riwis en Philadelphia. De klussen worden uitgevoerd door vrijwilligers en deelnemers van SWB, Riwis of Philadelphia.

Voor wie is Buurtklus?

Buurtklus is bedoeld voor mensen uit de gemeente Brummen die geen vrienden of familie in de omgeving hebben of buren hebben die de klus kunnen doen en voor mensen met een beperkt inkomen.

Wat doet Buurtklus?

Buurtklus heeft een klussendienst, een tuindienst en een boodschappendienst.

Wat kost Buurtklus?

Voor het inschakelen van vrijwilligers van Buurtklus betaalt u 2,50 per persoon per uur. De prijs is exclusief materiaalkosten en eventuele stortingskosten.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het u leuk om uw bijdrage te leveren aan Buurtklus als vrijwilliger? Meldt u dan bij Karin van Aalst van Stichting Welzijn Brummen, tel. 0575-561988

Aanmelden klussen?

Heeft u een klus waarvoor u Buurtklus wilt inschakelen? Neemt u dan contact op middels telefoonnummer 06-41076236. Buurtklus is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.00 uur.

Bekijk hier de foto’s